Què és psicoreeduca?

El meu nom és Cristina Ibáñez Súarez. Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en el màster de Psicologia Clínica Infanto juvenil a l’ISEP Barcelona. Actualment, treballant a l’Institut de Psicologia. Fundació Privada, com a reeducadora psicopedagògica.

http://www.institutpsicologia.cat

Psicoreeduca, és un blog creat i dirigit als professionals de la psicologia i l’educació per treballar les dificultats d’aprenentatge. El material del que disposeu és un recull d’activitats, exercicis o jocs trobats a la xarxa o elaborats per mi i per totes aquelles persones que hi vulguin participar.

Els recursos estan dividit en diferents blocs. En el primer bloc, hi ha tot un seguit d’activitats, exercicis o jocs per als nens de primària, tant en català com en castellà. El segon bloc va dirigit als alumnes de secundària.

D’altra banda, podreu accedir a l’apartat de Psicologia Clínica i descarregar-vos articles, guies clíniques, treballs i altres documents, útils en l’abordatge psicológic.

A més a més, podreu rebre al vostre mail els testos dels que disposa el blog a partir de l’intercanvi!!!. Només cal que escriviu a la direcció de e-mail que es mostra a continuació i oferir activitats, testos, llibres, etc.  a canvi d’aconseguir el material que necessiteu.

Podeu deixar els vostres comentaris o enviar qualsevol consulta, suggerències, fer demandes, activitats, jocs, etc. al següent e-mail:

http://www.psicoreeduca@gmail.com

Desitjo que el blog serveixi d’ajut i en pugueu fer un gran ús.

Anuncis

3 comments on “Què és psicoreeduca?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s