VOCABULARI ANGLÈS: La família

La setmana passada, una de les meves alumnas, que ha començat 2on de la ESO, em va demanar que l’ajudés a estudiar el vocabulari del tema 1 d’anglès.

Com tots i totes sabeu, memoritzar ens serveix per poder aprovar l’examen i un cop passat aquest i després de un parell de setmanes, sinó ho utilitzem sovint s’acaba oblidant.  Així que vaig pensar que una petita i agradable experiència en l’estudi del vocabulari, ajudaria a que aquest es consolidés molt millor i pugués ser recordat durant més temps.

La meva alumna té una bona memòria visual i li agraden els jocs de memòria així que, vaig crear un Memory molt simple amb el vocabulari d’anglès sobre la família.

Per un costat hi ha les imatges amb el nom corresponent escrit a sota i en català. Per una altra banda, les fitxes que es relacionen amb cada imatge amb el vocabulari sobre la família en anglès:

Per torns, cada jugador a d’aixecar dues fitxes.  Si les fitxes que es destapen són, per exemple:  la  imatge del nét amb la corresponent parella, la paraula “grandson” el jugador tindrà la possibilitat de quedar-se aquestes dues fitxes.

Però abans d’aconseguir la parella, haurà de contestar a la pregunta que hi ha escrita en una de les fitxes. En aquest cas: Lletreja la paraula “neboda” en anglès.

Si la resposta és correcta, el jugador guanya la fitxa. Sinó, es tornen a deixar boca avall al mateix lloc on estaven.

DEIXA EL TEU COMENTARI! Fes clic a la bafarada que trobaràs al costat del títol de l’entrada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s